Päärynätomaattien siirto ja viljelylaatikon käyttöönotto

 

Tomaatit 2kpl keskellä vasemmalla


Päärynätomaatit kerkesivät kasvamaan vain viisi päivää pienoiskasvihuoneessa, kunnes oli pakko pituuden vuoksi siirtää ruukkuihin. Nyt pari päivää yllä olevan kuvan ottamisen jälkeen yhtä chilin siementä lukuunottamatta kaikki ovat ihan hyvässä kasvussa. Tomaatit siirsin kylvömultaan jonka lannoitin Neudorffin yrttilannoitteella. 

Viljelylaatikko

Kirppislöytö! Kiitos rakkaan vaimoni. 💚 Uusi Nelson gardenin viljelylaatikko jossa mukana tuli myös kolme pussia tillin siemeniä. Laatikko on kätevä, koska siinä on kaksi pohjaa ja päällimmäisessä on reikiä ylimääräisen veden poistamiseksi. Ilmastoaukollinen kansi pitää mullan kosteana pitkään ja kun versot kasvavat tarpeeksi niin poistetaan vain kansi. 🌱 Kylvin mukana tulleet siemenet ja asetin viljelylaatikon ikkunalle, jossa saa jonkin verran myös kasvivaloa.

Eilen oli jo +10c lämmintä ja sitä alkaa miettimään mitä kaikkea piha puutarhassa keksii, kun vain lumet sulaa.. 🌻 Kompostin parantelu ja oman mullan valmistus on yksi asia mikä on tarkoitus toteuttaa. Tällä hetkellä komposti toiminut lähinnä rikkaruohojen ja risujen välivarastona. 

Kommentit