Chilit kukkii!

 Nyt tuli ennätys pitkä väli kirjoittamisen suhteen. Kaikenlaista kiirettä ja muita arkisia häiriötekijöitä ollut liikaakin. No, mutta vielä näin toukokuun loppuun postausta. ☺

Numex, Hungarian ja Lombardo chilit menestyivät parhaiten. Näissä tuntuisi olevan tukevat varret ja kukkaa tullut aika runsaasti. Päärynätomaateista toinen rehottaa ja on kasvanut valtavasti. silti tällä hetkellä ainoastaan siitä löytyy yksi kukinta. 

Aikaisemmin Sitruunamelissasta otetut pistokkaat ovat kasvaneet todella hyvin ja nyt olisikin seuraavaksi vuorossa niiden latvominen ja mahdollisesti hieman isompaan ruukkuun siirtäminen. Loput chileistä jotka jäivät kitukasvuisiksi yritän muuttaa mahdollisesti bonsai chileiksi. Tätä on yhtäkkiä hiukka vaikea selittää, mutta laitetaan siitä sitten erikseen julkaisua. Toinen päärynätomaateista jäi hieman liian pienelle valon määrälle, joten katsotaan mitä siitä tulee vai tuleeko mitään. 

Ps. Kasvit ovat muuten oivallinen lahja idea.😊 Lahjoitin yhden tukevan Lombardon ja hyvään kasvu vauhtiin päässeen Sitruunamelissan pistokkaan. Ihan vain vinkkinä niin tällä tavalla saa karsittua kasveja kätevästi myös tilan puutteen vuoksi, jos tarvetta. 😉Laitan alle muutaman kuvan, mutta kukan nuput eivät niistä kovin hyvin erotu. 


Päärynätomaatti, 1 kukka tällä hetkellä. Tätä pitää käännellä ja tukea paremmin

Numex, 20 kukkaa/nuppua




Lombardo, 11 kukkaa tulossa tällä hetkellä




Hungarian, 8 kukkaa tulossa 








Oikealta Ramiro, 2 kukkaa. Keskellä Sweet, 0 kukkaa ja vasemmalla Hungarian 4 kukkaa tulossa. Takana näkyy myös toinen päärynätomaateista sekä Sitruunamelissa ja Basilika




Kommentit